مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه وکالت کاری برای برگشت زمین به مالک

با وکالت کاری زمینی را که دولت بنام خود کرده بود با پیگیری و ارایه مدارک و مستندات مربوطه و طبق صورت جلسه کمیسیون ماده 12 سند مالکیت بنام دولت شده بود که تقاضای ابطال سند بنام دولت و صدور و اعاده اراضی سهم مالک تحت عنوان باقیمانده پلاک بنام مالک را خواستار شدم و سند مالکیت هم تحت همین عنوان صادر گردید مقدار کل زمین 48100 مترمربع و 200متر مربع از آن تجاری و بقیه مسکونی می باشد. قیمت تجاری آن متر مربعی 15.000.000ریال محدوده شهر زرقان می باشد.... خواهشند است در مورد میزان دریافت اجرت المثل این وکالت نامه راهنمایی فرمایند. البته در توافق شفاهی مقرر شده بود که پنج الی شش درصد زمین برگشتی به اینجانب داده شود.
باسپاس فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،میزان مطالبه به عهده کارشناس میباشد.موفق باشید