مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، شبتون بخیر
سوالی داشتم
خانم برادر من مهریه شو اجرا گذاشته، 514 تا سکه
پدر ما فوت کرده، خانه پدری موجوده، انحصار وراثت نشده و سهم برادرم موجوده
عروس ما 314 تا سکه رو از طریق دادگاه اقدام کرده که رای اومد 20 تا سکه و دو ماهی یک سکه
200 تا هم از طریق اداره ثبت اسناد، الان هم سند گیره و ما نمیتونیم خونه رو بفروشیم هم برادرم ممنوع الخروج
سوالم اینه اگه بیست تا سکه رو بده و شروع به پرداخت اقساط کنه سند خونه آزاد میشه یا نه؟ اونا دوباره روی سند خونه هم میتونن اقدام کنن و سهم الارث برادرم بگیرن
اگر سند خونه آزاد نشه ممکنه هم 20 تا سکه را بخوان هم خونه رو مزایده بذارن سهم الارث بدن به ایشون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر سند خونه وثیغه دیون بوده می توانید با پرداخت سند را از رهن در آورید و می تواند بابت سکه های تقسیطی نیز سهم الارث برادرتون را توقیف نماید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حتماباوکیل حضوری مشورت نمایید.موفق باشید