مشاوره حقوقی رایگان - دروغ در گفتن سن ساختمان و کتمان عوارض

موضوع آپارتمان 115 متری در خیابان پاکستان تهران محدوده مصلی تهران :
- فروشنده و مشاور املاک هنگام بازدید از آپارتمان و در حین نوشتن قولنامه سن ساختمان را ابتدا 25 سال سپس 30سال گفتند ولی بعد مشخص شد که بالای 40 سال سن دارد.
- فروشنده و مشاور املاک اصلا در مورد اینکه ساختمان در محدوده طرح و توسعه مصلی تهران است سخن نگفتند ولی بعد مشخص شد.
از قرار 950 ملبغ 650 پرداخت شده و مابقی چک گرفته اند و حالا این اشکالات مشخص شده. ما معترض هستیم چرا که حاصل یک عمر کارمان را خواستیم منزل بخریم و حدود 100 الی 140 به ما گرانتر فروخته اند. لطفا پاسخ فرمایید چه کنیم.
خوشبختانه کل فایل صوتی ضبط شده در جلسه را در اختیار داریم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به علت غبن فاحش و تخلف از شرط صفت و نیز معیوب بودن امکان فسخ معامله وجود دارد