مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

باسلام همسر بنده یک فقره چک که نه دست خط بنده بود و نه امضا جعل کرده و به شخصی داده و طرف چک را برگشت زده و من واخواهی کردم که هنوز زمانش نرسیده. از دست همسر خودم شکایت کردم قاضی مربوطه اصل چک را میخواد و شخصی که چک را دارد نمی آورد و قاضی میگوید چون چکهای قبلی با حسن نیت دادی این چک را هم اینگونه در نظر میگیرم در صورتیکه چک هایی قبلی من هم که برا همسرم بابت ضمانت بانک دادم برگشت خورده خواهشا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
درخواست رویت اصول مدارک در جلسه اول از حقوق شما میباشد که با حصول شرایطی قابلیت ابطال دادخواست را نیز فراهم می نماید. علاوه بر آن شما میتوانید ادعای جعل نیز مطرح نمایید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما اول باید جعلی بودن چک را در دادگاه حقوقی ثابت ،دادخواست رد وسپس برعلیه دارنده چک ومظنون دیگر مانند همسرتان شکایت کنید.یاالله