مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال

باسلام
اینجانب یک خودرو از سال 95 دراختیار شریکم برای کار قرار دادم که الان از پرداخت کارکرد و تحویل خودرو که شش دانگش به نامم است خودداری میکنه چکار باید کنم؟
در ضمن یک دستگاه لودر که با شراکت هم در سال 94 خریداری کردیم و چهار دانگ آن بنام من است نیز به همین منوال خودداری میکنه
چطور میتونم ماشینمو پس بگیرم و دستگاه لودر را پلمپ کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با وکیل مشورت فرمایید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام اظهارنامه ارسال و عمل به تعهد ویا قرارداد را از ایشان بخواهید ، درصورتیکه سهم شما را پرداخت ننمود در دادگاه صالحه اقدام به طرح دعوا کنید البته جواب صحیح منوط به مشاهده قرار دادشما میباشد