مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری ترک انفاق

باسلام
دوران عقد هستیم و همسر بنده همزمان شکایت حقوقی و کیفری ترک انفاق کردند. جلسه حقوقی دادگاه نفقه در دادگاه خانواده تشکیل شد و جلسه به قرار کارشناسی موکول شد. در رابطه با شکایت کیفری برای بنده احضاریه اومده که 5 روز مهلت دادن برای دفاع از اتهام ترک انفاق حضور داشته باشم. 15 ماه قد هستیم و بنده یک ماه قبل از شکایت ایشون و دوماه بعد از شکایت ایشون ( مجموعا 3 ماه ) حدود یک میلیون برای ایشون نفقه واریز کردم. سوال دارم از حضور شما
1- آیا شکایت ترک انفاق در صورتی که زندگی مشترک شروع نشده و ایشون تمکین نکردند به جایی خواهد رسید؟
2- همزمان باحضور بنده در دادسرا برای ارائه توضیحات و رفع اتهام از خود، نیاز به ارائه وثیقه یا حضور ضامن می باشد؟
3- آیا برای وصول نفقه گذشته ( یعنی نفقه قبل از تاریخ شکایت ایشون از بنده ) با شکایت کیفری قابل پیگیری است؟
4- نفقه واریزی بنده همان نفقه حال ایشون محسوب می شود؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام از لحاظ کیفری با توجه به مواردی که بیان کردید اگر دفاع مناسب داشته باشید تبرئه خواهید شد

پرسشگر :

اگر امکان هست پاسخ کامل بدهید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- بلی 2-بلی 3-بلی 4-خیر.یاالله