مشاوره حقوقی رایگان - طلاق-مهریه

با سلام و وقت بخیر

خواستم بپرسم اگر به عنوان مرد درخواست طلاق بدم با توجه به اینکه مهریه همسر من 600 سکه هست تکلیف پرداخت مهریه چی میشه؟

آیا مکلف به پرداخت سقف 110سکه هستم و بقیه میشه در صورت استطاعت یا تمامش باید پرداخت بشه... لازم به ذکره 13ساله ازدواج کردم و یه پسر 7 ساله دارم

با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید اعسار از پرداخت مهریه بدهید تا تقسیط شود و الا تماما باید پرداخت شود تا طلاق ثبت شود

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام پیشنهاد میشود با همسرتان توافق بر جدایی و پرداخت قسمتی از مهر نمایید در غیر اینصورت میبایست مهریه را تا سقف 110 سکه به صورت اقساط و الباقی در صورت مالدار بودن پرداخت نمایید در کل دادخواست طلاق توصیه نمیشود