مشاوره حقوقی رایگان - معامله و چک گرفتن

باسلام اینجانب در سال 93 یک واحد آپارتمان پیش فروش در اطراف تهران به 60 میلیون خریدم که بنگاه و
فروشنده یه نفر بود. بعد از یک سال فروشنده نتونست به تعهداتش عمل کنه که توسط دادگاه ملزم به دادن یه واحد اپارتمان شد که سال 94 تحویل داد الان که از شهرستان رفتم جهت فروش اپارتمان دیدم سال 96 به یک نفر دیگر نیز توسط همان فرد فروخته شده بعد از صحبتهای طولانی منو فریب دادن و یک هفته قبل مبایعه نامه را امضا کردم و یک چک پنجاه میلیونی بهم دادن که ده تومن از قیمتی که خریدم پایینتر میباشد میگن قیمتش همینه و از طرفی چک را شش ماهه یعنی برای دی نود هفت دادن الان که چک بردم بانک میبینم امضا روی چک با امضا بانک یکی نیست و چک خط خورد دارد و من هم مبایعه نامه را امضا کردم و فکر میکنم راهی ندارم و هرچه بهش میگم یک برگ از مبایعه نامه را به من بده، نمیده میگه یک برگ بوده در ضمن از آن سال تا الان من اجاره هم نگرفتم و هر روز نمیتونم از شهرستان به تهران بیام و تلفنی باهاش صحبت میکنم از ان روز تاحالا همش درگیر فکر و مشکل روحی روانی شدم و هیج راهی ندارم شمارو خدا راهنمایی کنید چکار کنم خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. موضوع شما تخصصی و نیاز به مطالعه مدارک دارد. به مشاوره از راه دور بسنده نکنید.