مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای طلاق

سلام دوسال پیش با فردی ازدواج کردم بعد از چند ماه ایشون به دلیل کلاهبرداری مالی که قبلیش دستگیر و زندانی شد، 10 ماه در زندان بود سپس با گذاشتن سند توسط پدرش سه ماه به مرخصی آمده و از اسفند تا حالا به مدت 6 ماه است که متواری است ، من از زمانی که به مرخصی آمده است هیچ اطلاعی از محل ایشون ندارم ، تقاضای نفقه کردم و حکم به نفع من صادر شد اما ایشون نپرداخته و در حال حاضر حکم جلب به من داده اند ، آیا اگر به دنبال تقاضای طلاق بروم باز هم میتوانم از این حکم جلب استفاده کنم؟ آیا با این شرایط دادگاه برای طلاق به نفع من رای میدهد؟

پاسخ ها :

اصغر  بهمن آبادي

جناب آقای اصغر بهمن آبادي :

در عقد دایم نفقه زن به عهده شوهر است. و زن می تواند در صورت نپرداختن نفقه توسط شوهر ، به محکمه مراجعه کند و در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه و عدم امکان اجرای حکم محکمه زن می تواند برای طلاق به دادگاه مراجعه نماید و قاضی شوهر را اجبار به طلاق نماید.