مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام وقتتون بخیر.. یه سوال داشتم من سال93 بخاطر نزاع دسته جمعی که البته نقشی در این نزاع نداشتم شش ماه حبس و 20میلیون تومان دیه دادم با توجه به اینکه دارای مدرک کارشناسی هستم خواستم بدونم میتونم توی ادارات دولتی استخدام بشم یکبار برای شرکت خصوصی سوء پیشینمو گرفتم توی سوء پیشینه نوشته بود فاقد سابقه کیفری موثر. حالا خواستم بدونم باتوجه به متن این جمله اگه سوءپیشینمو (فاقد سابقه کیفری موثر) برای اداره دولتی ببرم ایا با استخدام من مخالفت نمیکنن؟ و اگر مخالفت کردن باید چکار کنم چه راهی دارم.. خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید ... ممنون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. قانون گذار صرفا برای بعضی جرایم سنگین سوء پیشینه و محرومیت از حقوق اجتماعی در نظر گرفته است که در اصطلاح به آن سابقه کیفری موثر می‌گویند. در سایر موارد مثل موضوع شما در سابقه شما ضبط و ثبت می شود که این جرم را مرتکب شدید ولی چون سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود،گواهی عدم سوء پیشینه کیفری صادر می شود که جهت استخدام مشکلی پیش نمی آید از این لحاظ. موفق باشید.