مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه نرخ دیه اعضای آسیب دیده

سلام خسته نباشید میخاستم بگم من نامه پزشک قانونی ندیدم ولی صورتم چند جا زخم شده بود تو تصادف. لاله گوشم زخم بالای ابرو زخم و 4موردزخم دامیه دیگه روصورت. یک زخم در سر. گوفتگی و کبودی پای چپ. آسیب دیدن بافت نرم گردن. آسیب دیدگی و گوفتگی مچ دست چپ. اگه میشه بگین تقریبا چقد میشه قیمت این اسیب ها.. الان دوماه از تصادف رد شده ولی خبری از دادگاه نشده و زنگ نزدن باید چکار کنم. ممنون خسته نباشید.

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.چیزی که شما از جراحات میگید تا نظر پزشکی قانونی فرق داره باید نظر پزشکی قانونی باشه تا درصد جراحات دقیق گفته بشه

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلم علیکم.دیه بر اساس درصدی است که پزشک قانونی ودادگاه مشخص می کند.یاالله