مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه مزاحمت نوامیس

باسلام و عرض ادب
من امروز با یک مزاحمت خیابانی فجیع روبرو شدم که به سد معبر و فحاشی مزاحم و تعقیب طولانی مدت در عین دیدن انزجار و تنفر من و همراهم باز به کار زشتشان ادامه دادن؛ انجامید شماره پلاک خودرو رو برداشتم و با 110 تماس گرفتم و بعد حضور مامورین و صورتجلسه فرد مظنون که در تعقیب ما بود این صحنه را دید و پا به فرار گذاشت و این موضوع در صورتجلسه مامورین ثبت شد و به من گفتن که برای پیگیری باید به دادگاه مراجعه کنم و از اونجایی که تا به حال به دادگاه مراجعه نکردم نمیدانم چطور این مسئله را پیگیری کنم و از جایی که آن راننده به من و همرام توهین و هتک حرمت کرده و مزاحمت علنی داشته حتما می خوام این مسئله رو قانونی پیگیری کنم که مزاحم به سزای عمل زننده و خلاف شئونات اسلامی برخورد و آداب با زنان و دختران در معابر برسد. لطفا مرا راهنمائی کنید .سپاسگذارم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما شاکی هستید و شکایتتان به شعبه دادسرا ارجاع و اظهارات شما و شاهدین اخذ و اگر دلایل دیگری هم دارید ارائه و پیگیری خواهد شد و اگر خودتان نمی توانید می توانید وکیل بگیرید تا پیگیر شکایتتان باشد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جهت شکایت وکیل معرفی کنید