مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام و خسته نباشید
من به یه نفر وسایل فروختم و چک گرفتم قبل از موعد چک اون نفر یک میلیون از بابت یه حساب دیگه به حسابم واریز کرد ولی وقتی که چک اون پول نشد برگشت زدم و در دادگاه اون طرف مدعی شد که یک میلیون از بابت چک به حسابم واریز کرده
من تو دادگاه گفتم که اون مال یه حساب دیگه هست که دادگاه گفت مدرکی واسه اون حساب داری که من هیچی نداشتم میخوام ببینم میتونم کاری کنم.
یکم آبان ماه چک رو به تاریخ یکم اردیبهشت داده بود و تو تاریخ بیست اسفند پول رو به حسابم واریز کرده
مرسی از پاسختون

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

دلایل شما برای اینکه مبلغ یک میلیون برای حساب دیگری بوده چیست؟

پرسشگر :

با سلام و ممنون از پاسخ گویی
چند قلم جنس بهش داده بودم که پولشون یک میلیونو دویست هزار بود که یک میلیونشو داد بقیه اش هم مونده ولی من هیچ فاکتور یا مدرک دیگه ای ندارم که ثابت کنم این یک میلیونی که ریخته ماله اونه نه مال چک

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. اگر بتوانید که معامله دیگری بین شما بوده مورد پذیرش قرار می‌گیرد. با شهادت شهود هم می توانید ثابت کنید.