مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

برادرم زمان عقد دو دانگ از خانه پدری رو مهر خانمش کرده ولی پدر بنده هیچگونه امضایی نکرده، فقط افرادی که شاهد عقد بوده اند شاهدن که پدر من دو دانگ رو مهر عروسش کرده، آیا زن داداشم میتونه 2دانگ خونه رو بگیره؟؟ آیا شهادت افراد کفایت میکنه یا ضمانت رسمی میخواد؟

پاسخ ها :

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام اگر پدر شما این موضوع رو قبول بکنند باید بنام عروستان بزنید درغير اینصورت معامله فضولی محسوب وباطله چیزی به عروس نمیرسه

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که مورد تایید پدرتان قرار گرفته باشد باحصول سایر شرایط از طرف خانم برادرتان قابل مطالبه هست و در صورت عدم تایید مقررات خاصی بر آن حاکم است که در این مجمل نمی گنجد.