مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

باسلام. همسرم بدون اجازه من ازدواج مجدد کردن. باتوجه به تخلف ایشون از شرایط ضمن عقد حق طلاق برای من ایجاد شده. من مصمم هستم برای طلاق ولی ایشون حاضر به طلاق نیستن. میخوام بدونم با این حق طلاقی که برای من ایجاد شده چقدر موفق میشم طلاقمو بگیرم ایشون چون مخالف طلاق من هستن میتونن تو دادگاه مانع بشن که کاری از دست من برنیاد؟؟؟؟درضمن مهریه رو هم می‌خوام بگیرم.

پاسخ ها :

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام شما هم میتونید طلاق بگیرید هم کلیه حقوق مالی خودتون رو دریافت کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورت اثبات ادعای شما در دادگاه، قاضی حکم به طلاق صادر می کند و مانعی برای دریافت مهریه وجود ندارد ولی احتمالا مقدار کمی از مهریه را برای طلاق باید بذل کنید که این مقدار ثابت نمی باشد و بنا به نظر قاضی و اوضاع و احوال پرونده متفاوت می باشد.