مشاوره حقوقی رایگان - احضار بعنوان ذی سمت

سلام
من کارمند شرکت خصوصی بودم و با آن تسویه حساب نمودم. در زمان خدمت قراردادی بابت تهیه بتن بعنوان نماینده شرکت امضاء با شرکتی بعنوان تهیه کننده مصالح امضاء کردم.
حال شرکت تهیه کننده مصالح از من بدلیل عدم پرداخت مطالبات شکایت نموده است.
سوال 1: شرکت مجاز به طرح شکایت علیه من میباشد؟
سوال2: من در قبال آن شرکت تعهد مالی دارم؟
سوال3: به چه نحوه قبل از شروع زمان دادرسی کارفرمای قبلی را با خودم در دادگاه حاضر کنم (چون حاضر به آمدن به دادگاه نیست)؟
با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر در قرارداد ذکر شده باشد که شما به عنوان شخصیت حقوقی ویا نماینده شرکت(با داشتن معرفی نامه)بودید.از ذمه خارج می شود ونیاز به حضور شرکت نیز نمی باشد.ولاغیر.یاالله

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام : اگر نماینده شرکت بوده اید ،شرکت مسئول است نه شما بهتر است قرارداد را به رویت وکیل برسانید تا بهتر راهنمایی بشوید