مشاوره حقوقی رایگان - اعسار برای چک برگشتی

با سلام. چهار سال پیش بنده یک قطعه زمین تجاری به یک نفر فروختم خریدار برای پرداخت آخر که هشتاد میلیون تومان بود چک پسرش رو داد البته خودش پشت چک رو امضا نکرده بود چون پاس نشد بنده برگشت زدم و پسره محکوم شده و دادخواست اعسار داده و گفته ماهیانه فقط هشتصد هزار تومان درآمد داره و زمین هم در تصرف پدرش هست مخواستم بپرسم 1_ آیا اعسارش پذیرفته میشه و اگر پذیرفته بشه با اون حقوقی که اعلام کرده چطوری میخواد طلب منو قسط بندی بکنه 2_ باتوجه با اینکه پسر محکوم شده پدرش می تونه با شکایت بنده رو مجبور با دادن سند بکنه.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

رسیدگی به اعساردراختیارداگاه است اگرشماخلاف ادعای اعساردهنده رواثبات کنیدردمیشودوگرنه قبول میشود.بله پدرمیتواندالزام به تنظیم سندبدهد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- بلی.با اقساط پایین 2- شما می توانستید دادخواست فسخ معامله به علت عدم دریافت کل ثمن بدهید 3-اینجا بستگی به نوع دفاع شماوطرف مقابل ونظر قاضی دادگاه دارد.یاالله