مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

با سلام من قبلا زن داشتم که در حین طلاق با دختر دیگری ازدواج کردم بنا به دلایلی نتواستیم عقد رسمی بشویم بعد از چند سال عقد شدیم بین این چند سال بچه دار شدیم در مواقع عقد حکم قاضی گرفتیم الان وام ازدواج ثبت نام کردم تعین شعبه شدم بانک مربوطه به من وام نمیده از شما تشکر دارم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
باید براساس دستورات و ضوابط پرداخت بانک مربوطه اقدام نمایید و اینکه اگر در ازدواج قبلی از وام ازدواج استفاده کرده باشید بشما تعلق نخواهد گرفت

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام به بخشنامه های صادره درخصوص پرداخت وام مراجعه کنید ببینید مشمول شما میشود یا خیر