مشاوره حقوقی رایگان - بر هم زدن نظم عمومی

جرم بر هم زدن نظم عمومی چیست؟

الان پرونده ام تو دادیاری هست
چی کار کنم؟ تو دادگاه چی بگم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مطمینا در مکان عمومی یا معابر عمومی تجاهر به فعل حرام یا از این دسته جرایم که اسایش مردم را بهم بریزه مرتکب شدید.حالا شما باید در مقام دفاع غیر عمد بودن و عدم سو نیت خودتون را ثابت کنید و اینکه نمیدونستید کاری که انجام دادید جرم بوده و مجازات شاملش میشده.ولی در کل باید شما به وکیلتون بگید که چه کاری مرتکب شدید که چنین شکایتی علیه شما مطرح شده چون این جرم مصادیق زیادی داره برای راهنمایی بیشتر باید عمل ارتکابی را بدونم.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.قبول موضوع واعلامپشیمانی و توبه وتهیه استشهادیه محلی دال بر این موضوع.یاالله