مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام و خسته نباشی .
شخصی که قبلا مالک ملکی بوده فعلا از مورخه 1/3/96 سند ملک به اسم شخص دیگر منتقل شده در حال حاضر مالک قبلی ملک را رهن داده. آیا مالک قبلی جرمی مرتکب شده اگر مرتکب شده مجازات آن چیست نوع جرمی که مرتکب شده چیست. ممنون از راهنمایتان

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
از تاریخ اول خرداد شخص دیگر مالک نیست در صورت انتقال یا رهن
مرتکب انتقال مال غیر و کلاهبرداری شده است

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بله ایشان مجرم محسوب می شوند و نوع جرم هم معامله معارض می باشد که در حکم کلاهبرداری است.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر بعد از این تاریخ اجاره داده مجرم به انتقال منافع مال غیر وحداقل یکسال زندان.یاالله