مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام شش سال میشه که با شوهرم مشکل دارم تو زندگیش هیچ وقت به منو بچه ام هیچ اهمیتی نداده 4سالم میشه که رفته زن گرفته منو بچه ام رو آواره کرده هیچ کسی رو ندارم که بهم کمک کنن توروخدا راهنمایی ام کنین چیکار کنم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر همسرشما زن دیگری اختیار کرده و می توانید اثبات کنید برای شما حق طلاق ایجاد شده و اگر ایشان منزل را ترک کرده و بمدت 6 ماه بیشتر می توانید ترک انفاق شکایت مطرح کنید و از طرق حقوقی به مطالبه نفقه بپردازید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که قصد جدایی داشته باشید به استناد ازدواج مجدد و ترک انفاق می توانید درخواست طلاق دهید.