مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با سلام و وقت بخير ، من مدت ٣ سال است كه ازدواج كردم ، و در اين مدت طی مراسم های تولدم و سالگرد ازدواج از ايشون طلا دريافت كردم و همچنين سرويس طلا در زمان عقد، ايشون گفتن كه هر زمان خواستن ميتونن طلاها رو از من پس بگيرن چون فاكتور هاشو دارن و متعلق به شما نيستن !!! ميخواستم سوال كنم آيا ايشون ميتونن اين كار و انجام بدن ؟؟ و اينكه اگر من اين طلاها رو تعويض كرده باشم و فاكتور هم به نام خودم باشه باز هم امكان استرداد طلا از جانب همسرم هست ؟؟؟؟؟ يا اينكه طلاها رو فروخته باشم و تبديل به جنس ديگه اي كرده باشم ؟ ممنون ميشم اگه دقيق برام توضيح بديد.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر همسر شما طلا را به شما هبه کرده باشد درصورت درخواست میتواند از آن رجوع کرده و از شما باز پس بگیرد اما درصورت تبدیل خیر

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. رجوع از هبه طبق شرایطی امکان پذیر می باشد.