مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای مهریه

با سلام حدود دوماهه همسرم منزلی که اجاره کردم نیومده واسه من یک ماه پیش از طرف اداره ثبت ازدواج نامه ای اومد که مهریه خانم لازم الاجراست ولی ابلاغ نیومد من فکر کردم قصد داره منو بترسونه ولی امروز دوباره یه برگه دیگه از اداره ثبت اومد ولی شبیه ابلاغ بود میخوام بدونم همون ابلاغ مهریه هست و من باید چه کار کنم
ممنون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. حتما به اداره ثبت مراجعه کنید و نسبت به عملیات توقیف اموال خود می توانید اعتراض کنید، مثلا اتومبيل شما توقیف شده باشد و ابزار کارتان باشد و...

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بله همسرتان از طریق دفترخانه تقاصای صدور اجراییه کرده وبه اداره اجرای اسناد رسمی فرستاده پرونده ثبت و اگر مال واموالی داشته باشید توقیف میکند