مشاوره حقوقی رایگان - الزام به فک پلاک

با سلام بنده خودرویی داشتم که با شخصی معاوضه کردم قولنامه ای رد و بدل نشد و مستقیم رفتیم محضرخانه سند قطعی فروش به نام هر دو زده شد اما برای فک پلاک هر دو تعلل کردیم که از موعدش گذشت، من برای ایشون وکالت تعویض پلاک فرستادم اما ایشون از وکالت به من امتناع کردن و مبلغی درخواست نمودن، بنده شکایت کردم که دفعه اول نیومدن دوباره شکایت کردم که رفت دفتر حقوقی، میخواستم بدونم اگر نامه بدستش برسه و در دادگاه حضور پیدا نکنه چه اتفاقی میفته و اینکه چقدر طول میکشه در کل نامه ای از دادگاه برای طرف میره یا خیر تا من بتونم فک پلاک کنم، متشکرم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوالاتتان توأم است.فقط بگویم رأی به نفع شما صادر خواهد شئ.ان شاءالله