مشاوره حقوقی رایگان - دادن مال غیر بعنوان ارثیه

سلام سال 85 پدرم سرقفلی یک مغازه رو بعنوان ارثیه به من داد و به برادر و خواهرانم مغازهای سند منگوله دار من چون احتیاج به پولش داشتم مغازه را فروختم با همان عنوان سرقفلی که پدرم بهم داده بوده. بعد مدتی صاحبان ملک مذکور شکایت کردن که پدرت فقط مستاجر بوده و پدرم درواقع حق فروش نداشته و من بعنوان فروش مال غیر محکوم شدم و طرف مغازه اش رو از کسی که من بهش فروخته بودم حکم تخلیه گرفت و خریدار مغازه چون مالش رفته بود شکایت من را کرد و مبلغ 50میلیون تا سال 97 با تاخیر و تادیه 360میلون شد چون چیزی نداشتم بدم حکم جلب گرفت و دوماهی زندان رفتم و با کمک یکی از فامیل مالی معرفی کرد و از حبس بیرون امدم و سهم ارثیه من به باد هوا رفت و زندان رفتم زندگیم نابود شد ولی پدر سال 88فوت شده و چند تا ملک وراثت نشده هنوز داریم که سندشان بنام پدرم است ایا میتوانم شکایت کنم که ارثیه من دادن مال غیر از طرف پدرم بوده و حقم را بگیرم و ملکی که به نام مرحوم پدرم میباشد توقیف کنم و به حقم برسم. لطفا راهنمایم کنید تا در صورت لزوم از وکیل استفاده کنم ممنون.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما راه هایی دارید که حقیر توصیه می کنم حتماً وکیل بگیرید تا دوباره دچار اشتباه نشوید.یاالله

پرسشگر :

با سلام جنابعالی نفرمودید که ایا می توانم با حکم دادگاه فعلا تا موردی پیش نیومده توقیف اموالی که بنام مرحوم پدرم میباشد بگیرم ...چون گذینه اصلی من قبل از گرفتن وکیل این است که چون مال غیر را به من دا ده ومن برگشت مال به صاحب اصلی داده ام متوانم بعنوان سهم از دست رفته ام فعلا توقیف اموال کنم ممنون پاسخ بدهید .اجرکم الله در پناه الله باشید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بهتر است برای حل مشکلتان از علم وتجربه یک وکیل دادگستری استفاده کنید ، از ماترک هزچی باشد شماهم سهم خود را میبرید واگر پدرتان باعث ورود ضررو زیان به شما شده است از محل ماترک میتوانید خسارت وارده را مطالبه کنید ولازم است وراث را طرف دعوی قرار بدهید