مشاوره حقوقی رایگان - لطفا جواب بدین خواهشن

سلام و خسته نباشین
سوالم این بود که آیا بیمه سربازی برای حادثه درحین مرخصی شامل میشه.
حادثه: صبح درحین آمدن به پادگان دچاره واژگونی خودروشدم وب ینیم شکست و چون تقریبا جلوی پادگان بود بهداری پادگان رسیدگی و به بیمارستان برد و صورت سانحه پر کردند
لطفا راهنماییم کنین که بیمه بمن تعلق میگیره یا نه چون نیروانسانی گفت اره و مدارکه پزشکی و عمله بینیم (که در بیمارستان سپاه بود و ) پر کرد واسه کمیسیون134
شما محبت کنین بگین که بمن بیمه شامل میشه یا نه. منتظر جوابتون هستم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.عزیز.بیمه همان مداوای رایگان شما بود وبس.ولیکن با توجه به مسیر آمدن به پادان بود ،با روند کمسیون 134 به شما غرامت پرداخت می شود.یاالله