مشاوره حقوقی رایگان - طلا

باسلام و خسته نباشید خدمت سروران
بنده مدت سه سال ازدواج کردم و بعد از دوسال تقاضای مهریه کردم بعد از گذشت مدتی رای دادگاه اول به پرداخت یکجا محکوم شد ولی ایشان به زندان رفتن بابت ندادن مهریه دوباره ایشان تقاضای تقسیط دادن و قبول شد تعداد 10سکه اول بده مابقی هرسه ماه یک عدد الان پدر ایشان درخواست استرداد طلا و مبلغ ده میلیون که به پدرم بابت شیربها داده بودن شکایت کرده حال میخواهم کمکم کنید پدرم ناراحتی قلبی داره و در بستره کمک کنید که چه کار کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام پرداخت شیر بها یکی از شرایط پذیرش عقد ازدواج بوده است که در بعضی استانهای کشور مان متداول است زوج با این شرط موافق بوده و پرداخت کرده است و قابل استرداد نیست ،چرا عقد ازدواج صورت گرفته است ،ضمنا حتی اگر پدر شما مالی به همسرتان بدهکار باشد ،بر فرض صحت شما میتوانید این طلب همسرتان نزد شخص ثالث وجود دارد توقیف و مطالبه کنید بابت قسمتی از مهریه که برذمه زوج میباشد

پرسشگر :

خانم افشارمنش سلام مجدد بنده هنوز خونه شوهرم نرفتم وهنوز درخونه پدری هستم هنوز تمگین نکردم دراین صورت چی میشه استرداد انجام بده ممنون ازراهنماییتون

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.رأی صحیح به نفع شما صادر خواهد ش.ان شاءالله