مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام
چند سال پیش یک فقره چک را که بابت معامله ای داده بودم که قبل از سررسیدش مبلغ را پرداخت کردم و چک را تحویل گرفتم و برای ابطال به بانک تحویل ندادم، حال این چک بدون اینکه به کسی بدهم، افتاده دست یکسی و ازم بابت این چک شکایت شده. لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. عنوان شکایت بستگی به نوع دراختیار گرفتن چک توسط ثالث دارد، اگر سرقت کرده باشن میتونید به جرم سرقت چک شکایت کنید،اگر امانتی بوده به جرم خیانت در امانت و...

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر مفقودی بوده است هم اعلام مفقودی کنید البته چک جز اسناد تجاری محسوب و اصل عدم استماع ایراد از این سند حمایت میکند ،شما باید دادخواست متقابل مبنی براسترداد لاشه چک مفقودی را بدهید وثابت کنید چک مفقود شده است و اگر چک در متن معامله چند سال قبل شماره اش ثبت شده ویا شاهد دارید به دادگاه معرفی نمایید