مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی یا ازادی

سلام مجدد ببخشید ک سوالاتم بیش از حد شده شرمنده میخواستم بدونم بعداز رای اعسار 10سکه پیش پرداخت وهرسه ماه یک سکه ک من اعتراض دادم وهنوز رای یا چیزی درمورداعتراضم از دادگاه تجدید نظر دریافت نکردم و شوهرم امروز اززندان ازاد شده ایا میشه بدون این گه رای صادربشه ازادشون به قید وثیقه بکنند یا اینکه مرخصی گرفتند لازم به ذگر هست ایشون یکماهو بیست روزه ک زندانی بودند ممنون از راهنماییتون و شرمنده ک مزاحم اوقات گرانبهاتون میشوم

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به دادگاه بدوی مراجعه کنید تا از وضعیت پرونده مطلع بشوید.