مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام مهریه ام 700 تاسکه بوده قاضی اعلام کردم 110 سکه و درخواست اعسار دادن قاضی حکم دادن 10 سکه پیش پرداخت و هر پنج ماه یک سکه در ضمن عقدی هستم میخواستم بپرسم این امکان وجود ندارد که من بتونم طلاق بگیرم و ایشان قسط هاشون رو پرداخت کنن یا باید تا پایان مهریه من بشينم تا مهر بگیرم ؟در ضمن همه اموالشو جلوتر فروخته و حساباشو خالی کرده.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بابت اموالی که به قصد فرار از پرداخت مهریه به فروش رساندند و... می توانید علیه ایشون شکایت فرار از دین مطرح کنید. در حین پرداخت اقساط نیز می توانید دادخواست طلاق دهید،مانعی وجود ندارد ولی بنا به نظر قاضی در صورتی که طلاق از طرف شما باشد مقداری از مهریه را باید ببخشید.

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

اگر نفقه نداده طلاق درخواست کنید ربطی به مهریه واعسارندارد