مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک

سلام
بنده اتباع افغانی و دارای مدرک اقامتی (تبدیل وضعیت) هستم
ایا سند ملکی به نامم زده میشود
و اگر نه...
ایا میتوانم به صورت وکالتی از نوع بلاعزل ملک را خریداری کنم و وکالت بلاعزل و مبایعه نامه تنظیم کنم?
در صورت مثبت بودن نظر شما....
به علت ممنوعیت زدن سند برای اتباع افغانی چه اقداماتی لازم هست که ملک را بخرم و مالک و وراثش حقی نداشته باشن
و در اخر...
امکان فروش و سند زدن ملک به فرد دیگر با داشتن وکالت بلاعزل بدون نیاز مالک امکان پزیر هست (حتی تغییر نام سند)

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تماماًً منفی .فقط شما می توانید ملک را به نام یک تبعه ایرانی (مطمئن)بزنید واز ایشان اقرار نامه ای دال بر اینکه این املاک متعلق به شماست بگیرید.یاالله