مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح

سلام خسته نباشید
پدر من نزدیک سه هفته پیش تصادف کرد
بعد از تشکیل پرونده و مراجعه به کلانتری، کلانتری پرونده رو به دادسرا فرستاد
از اونجایی که پدر من پس از تصادف توان حرکت نداشت طرف مقصر از دادسرا یه برگه آورد و به بهانه اینکه با امضای این برگه ماشین هردو طرف ازاد میشه از پدرم امضا گرفت، بعد از چند روز که من مراجعه کردم به کلانتری و پرونده رو دیدم اون برگه عنوانش یه چیزی تو این مایه ها بود (صلح و سازش ارجاع به شورای حل اختلاف)
میخاستم ببینم این برگه که پدرم بدون اطلاع امضا کرده همون اعلام رضایت به مقصره؟
با این وجود پدرم میتونه بعد از نظر پزشکی قانونی از بیمه طرف دیه بگیره؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین ...

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.توصیه می کنم وکیل بگیرید.یاالله

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام دقیقتز موصوع را بیان نمایید