مشاوره حقوقی رایگان - شکایت آسانسور

سلام اگر در فروشنامه تعهدی از اسانسور نباشد و پیمانکار بدون توافق خریدار از قسمت بالکن اختصاصی که کنار اتاق خواب هست و درسند هم نوشته شده و سندثبتی هم داریم و برای طبقه سوم از تراس اختصاصی ما را کاملا بست و اسانسور زد و حال پیمانکار تقاضای پول اسانسور دارد از ما و شکایت کرد برای طلب سوالم این است و سامانه هیچ توافقی باهم نداشتیم و در فروشنامه ماهم اسانسور قید نشده بود و رضایتی هم بهش ندادیم ایا باید بهش پول بدیم یا میتونیم از این اسانسور بخاطر اینکه بالکن اختصاصی ما تصرف کرد از اسانسور استفاده کنیم؟درشورای حل اختلاف چه چیزی به قاضی بگم؟ و درشکایتش هیچ سند و دلیلی برای طلب خودش ارائه نداد و شاهدی هم ندارد. باتشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر در قرارداد چیزی ننوشته .ادعایی هم نمی تواند داشته باشد.کما اینکه می تواندذ آسانسور را جمع کند.یاالله