مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

با سلام من یک اپارتمان اجاره دادم که در اسفند 96 قرداد تمام و باید منزل را تخلیه میکرد ولی بعد از قرارداد تا به امروز هیچ اطلاعی از ایشان در دسترس نیست و کرایه ای هم پرداخت نکرده است جواب گوشی را هم نمیدهد به گفته همسایه ها نصف شب به منزل میرود
به روی هیچ کس در باز نمیکند اکنون من چه اقدامی میتوانم انجام دهم اگر ایشان حاظر به نشان دادن خود نشد چگونه منزل خود را تخلیه کنم و اجاره بهای این مدت را چگونه باید حساب کنم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. با در دست داشتن اجازه نامه و سایر مدارک به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و درخواست دستور تخلیه دهید. بابت اجاره بها یا اجرت المثل(بستگی به بندهای قرارداد دارد) می توانید مبلغ رهن خانه را به حساب شورا واریز کنید و جهت بدهی ایشان هم زمان به نغع خودتان توقیف کنید. البته این پروسه نیاز به مشورت با وکیل دارد. در صورت نیاز تماس بگیرید. موفق باشید.