مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به پذیرش دعوی کیفری واهی

بادرود
احتراما در خصوص اعتراض به پذیرش و بررسی دعوی فروش مال غیر ملک مشاع در دادسرا که اساسا غیرقانونی بوده (به شرح ذیل) راهنمایی های لازم را عنایت بفرمایید :

*شاکی (خریدار) صلاحیت اقامه این دعوی را ندارد، زیرا معامله معارضی صورت نگرفته و در زمان امضای مبایعه نامه از وجود وراث طبقه دوم حذف شده توسط مشاور املاک کاملا آگاه بوده است
(بنا به اظهارات مشاور املاک حضور وامضای وراث طبقه دوم دراین مرحله الزامی نیست و صرفا امضای ایشان در زمان انتقال سند در دفترخانه حائز اهمیت می باشد)

*شاکی با یکی از وراث حذف شده که با مشکلات مالی زیادی مواجه است تبانی کرده و با اخذ شهادت کذبی از وی دال بر معامله بی اذن از طرف ما استدلال شکایت خود نموده؛
اسنادی برای تکذیب بی اطلاعی وی موجود بود که ارائه شد
نکته جالب اینکه همین شخص 14 روز پیش از ادای شهادت، طی اظهارنامه ای خطاب به خریدار و مشاور املاک در اعتراض به حذف شدنش اعلام شکایت کرد اما منصرف شد و تغییر موضع داد؛
با توجه به ماده 177 ق.م.ا که شهادت ذینفع را بی اثر بیان کرده عملا هیچ علتی برای شکایت از ما باقی نمی ماند!
اما متاسفانه دادیار به هیچ یک از دفاعیات و اسناد بیگناهی توجهی نمی کند و مکررا خواستار جلب رضایت شاکی ست و پرونده تا صدور قرار وثیقه برای من پیش رفته است.

آیا اعتراض و توقف رسیدگی به این دعوی کذب امکان دارد؟
اگر دارد مرجع صالح رسیدگی کجاست؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

سلام
توضیحات کامل نیست شما به چه دلیلی متهم به فروش مال غیر هستید؟ایا سهم ورثه را به فروش رسانیدید؟و‌...

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پرونده بایدتوسط یک وکیل مطالعه شود،حضوری مشاوره بگیرید