مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رد اعتراض

ملکی را جهت مشارکت واگذار نموده ام که سازنده من را که مالک هستم به ساختمانی که تکمیل نشده راه نمیدهد و یکی از آپارتمانها را نیز که هنوز تقسیم نشده و مشاع میباشد را تصرف کرده و داخل آن وسایل غیر مرتبط گذاشته است. از ایشان شکایت کردم و حکم جلب نیز توسط بازپرس پرونده داده شد و چون غایب بود توسط دادستان منع تعقیب صادر شد که اعتراض شد و مجدد همان رای صادر شد یعنی رد اعتراض بنده. عین جمله این است
چون شاکی دلیلی که موجب تزلزل و بی اعتباری آن گردد ارائه ننموده است لذا رد اعتراض شاکی قرار معترض یلیه را عینا تایید مینماید. این حکم قطعیست.

با این توصیف میتوان مجددا اعتراض کرد ؟ اینبار به کجا ؟
سپاس

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

خیر مگر در صورت کشف دلیل جدید ان هم برای یک بار دیگر