مشاوره حقوقی رایگان - مساحت بیشتر از فروش

سلام علیکم- اگر مالک ضمن سند عادی زمین به مساحت 800متر بفروشد. و خریدار آن را ساخت و ساز کند. و بعد از 30 سال، اکنون ورثه فروشنده شکایت کنند که ملک در حال حاضر850 متر است و پدرمان فقط 800 فروخته بود. و مطالبه ثمن 50 متر نمایند. آیا ورثه فروشنده چنین حقی دارند؟ آن هم پس از گذشت 30سال. زمین 30سال قبل تبدیل به ملک شده و در اطراف آن منازل ساخته شده است.
با کمال تشکر

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

باسلام
آیا مقدار زاید را شما تصرف کردید؟

پرسشگر :

30 سال قبل زمین را قبض کردیم و آن را ساختیم. در آن زمان مساحت را تقریبی می نوشتند.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

به حدودات درج شده د سند فروش توجه کنید در ضمن باتوجه به اینکه تصرف شما غاصبانه نبوده است میتوانند قیمت زمین را مطالبه کنند