مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید
پنج ساله ازدواج کردم و یه بچه هم دارم همسرم به فکر زندگی نیست، فقط به فکر خوش گذرونیه، 5ماهه خونه پدرم زندگی می کنم چون همسرم کار درست و حسابی نداره که بتونه از پس مخارج زندگی بربیاد، کلا جدا از هم زندگی می کنیم اون یه شهر دیگه و من یه شهر دیگه. پدرم هم وضع مالی خوبی نداره، من نمی خوام اینجوری ادامه بدم می خوام طلاق بگیرم حق طلاق با خودمه، حضانت بچه رو هم دارم ، 110تا سکه مهرمه می خوام بگیرم تا کمکی بشه واسه زندگیم، ولی شنیدم برای گرفتن مهریه پول لازمه برای دادگاه، من پولی ندارم که خرج کنم و اینکه همسرم توانایی مالی نداره برای دادن مهریه، با این وضع می تونم مهریه ام رو بگیرم یا نه؟ لطفا راهنماییم کنین، ممنونم

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. شما براي مطالبه مهریه می توانید دادخواست اعسار به دادگاه تقدیم کنید. یعنی توانایی پرداخت هزینه دادرسی را ندارید.