مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن لوازمی که فاکتورشو دارم

با درود
بنده قصد ازدواج با خانمی رو داشتم و ایشون منو پیچوند و ولم کرد.
بنده برای ایشون یک گوشی گران هم خریداری کرده بودم و فاکتورش را دارم و شماره سریال گوشی به صورت برچسب از کارتن گوشی جدا شده و توی فاکتور هست.
ایشون منو پیچوند و وسایلی که براش خریدم پس نمیده.
میخوام بدونم میتونم از طریق مراجع قانونی گوشی رو پس بگیرم؟ یعنی از طریق شکایت
بنده آدرس و اسم و فامیل ایشون رو دارم.
ممنون از پاسخ دهی تون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام بله اگر قیمت وسایل زیر بیست میلیون تومان است شورای حل اختلاف ، اگر بالای بیست میلیون تومان است به دادگاه دادخواست مطالبه بدهید ، حتی اگر نشانی از وی ندارید مجهول المکان اعلام تا به خواسته شما رسیدگی بشود