مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلب از بدهکار

با سلام بنده در تاریخ 1395/02/03 مبلغ 90 میلیون تومان به فردی جهت دریافت سود ثابت 3% در ماه به ایشان پرداخت نمودم.
که از سودی که می بایست به بنده پرداخت می شد کلا 20 میلیون تومان بعد از حدود 10 ماه پرداخت شد و کل مبلغ به اضافه مانده سود هیچ کدام دریافت نشد
با توجه به اینکه بنده هیچگونه رسیدی بابت موضوع فوق از ایشان نداشتم لذا از ابتدای سال 96 با ایشان جهت دریافت مبلغ به مشکل خوردم ام و نهایتا در آذر ماه 96 رسیدی باب میل ایشان دریافت نموده ام که می بایست تا مرداد ماه 97 کاملا با بنده تسویه می نمود ولی هنوز از ایشان 60 میلیون تومان طلبکار هستم و پرداخت نمی کنند.
لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما معامله و سود دریافتی ربوی بوده است برای دریافت اصل پول می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر این مطلب در دادگاه بیان نمایید به اتهام اخذ ربا تحت تعقیب قرار میگبرید لذا فقط درخواست مطالبه طلبتان را تقدیم دادگاه کنید جهت جلوگیری از حیف میل اموالش یا خارج کردن از دسترس شما بدوا درخواست تامین خواسته و توقیف اموال وی رابدهید