مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملکی که قولنامه ای فروخته شده توسط طلبکاران فروشنده

سلام من خانه ای را 14 ماه پیش قولنامه ای فروختم در بنگاه ولی کد رهگیری نخورد و خریدار یک سوم مبلغ را به من داده ولی بقیه را چک داد که چک ها هیچ کدام پاس نشد و ما هم هیچ گونه فسخ معامله ای را به نفع فروشنده در قولنامه ننوشتیم و حالا بعد از مدت یک سال که نتوانستم پولم را از خریدار بگیرم ضرر بزرگی کردم و بدهی بالا آوردم و چک هایم برگشت خورده و طلبکارانم توقیف همین ملک که تنها دارایی من است را گرفته اند چون سند هنوز به نام من است در ضمن قیمت ملک دو برابر شده حالا تکلیف خریدار چیست میتواند ثابت کند ملک مال اوست.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. با توجه به اینکه ملک قبل از توقیف از مالکیت شما خارج شده است، ایشان می توانند نسبت به توقیف این ملک اعتراض کنند. حتما با وکیل مشورت کامل داشته باشید.