مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو قولنامه دستی

سلام، بنده ماشین پراید مدل 88 در تاریخ 98/9/25 بصورت قولنامه دستی از شخصی خریدم و مبلغ 23500 میلیون پرداخت کردم و الباقی معامله که سه میلیون است برای روز محضر نگه داشتم ، چون معامله ما ساعت یک شب 26 انجام شده بود من کامل ماشینو تو تاریکی ندیدم و فردا صبح ماشین با کارت ماشین با بیمه را تحویل گرفتم که بارون هم میومد بعدا فهمیدم که ماشین سقفش آفتاب سوخته و بدنه ماشین کلا پوسیده است جعبه فرمان خراب است که من بخاطر اینکه با ماشین کار میکنم تعویض کردم و به فروشنده هم اعلام کردم ولی روز محضر زدند زیرش من به محضر نرفتم چون تمام الباقی پولو خواستن ، من الان نه سندی دستم هست پلاک هم به اسم فروشنده نیست چون وکالت فروش دارن چون ماشین هم گرون شد منم نتونستم ماشینو پس بدم الانم لنگ در هوا موندم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه قولنامه های قبلی را تا مالک اصلی داشته باشی می توانی از طریق دادگاه آنها را ملزم به تنظیم سند رسمی نمایی ولیکن فروشنده هم می تواند 3 میلیون تومان را از شما مطالبه نماید بهترین کار این است که 3 میلیون تومان را بدهی و فروشنده سند را بنامت بزند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم