مشاوره حقوقی رایگان - جعل قرارداد

سلام خسته نباشید بنده در فروشگاهی مشغول به کار شدم و برگه ای را به عنوان قرارداد امضاء کردم و مدتی بعد از فروشگاه به دلایلی اومدم بیرون از زمان امضا تا بیرون اومدن من چیزی حدود ده ماه گذشت بعد واسه حق و حقوق اداره کار شکایت کردم اینا برگه ی قراردادی که سه برگه بود خودم امضا کرده بودم و کپی نگرفته بودم ازش مبالغی رو اضافه کرده بودن به عنوان تصفیه که حق و حقوق رو گرفتم در صورتی که اینجوری نبود الان درخواست کارشناسی خط دادم میخواستم ببینم کارشناس زمان امضا و مبالغی که تو قرارداد اضافه شده رو تشخیص میده
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
در صورت الحاق موارد جدیدی به متن قراردادامکان تشخیص وجود خواهد داشت.