مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین به دو نفر

با سلام . ما یه زمین حدود 2 سال پیش خریدیم که فروشنده اون رو با قول نامه و سند تفویض وکالت و پروانه ساخت (که یک سال بعد از خرید داده شد) . به ما داده حالا بعد از 2 سال کسی اومده گفته من این زمین رو 3 سال پیش خریدم. نمی دونیم این آقا مدرک چی داره ولی موقع خرید همین آقا رو دیده بودیم رو زمین که گفته بود زمین کناری رو منم قبلا خریدم ولی نمی دونست کدوم پلاکه حالا میگه همین پلاکی هست که شما خریدیم. میخوام بدونم مالک این زمین کدوم یکی از ما حساب میشه و باید چیکار کنیم. ممنون میشم برام خیلی ضروریه

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام کسی که زودتر خریده ارجحیت داره ولی تا زمانی که سند بنام وی تنظیم نشودهنوز مالک نیست

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شخصی که زودتر از شما خریده است میتواند اثبات مالکیت داده و معامله شما را باطل کند البته همه این موارد بستگی به معامله مالک به فرد مورد ادعتی شما میباشد چه بسا که درمعامله قبل شرط فسخ یا انفساخی گنجانده شده باشد که در اینصورت معامله با شما صحیح است هرچه سریعتر موصوع را مشخص کنید اگر فروش مال غیری صورت گرفته شده باشد باید سریع اقدام نمایید تا مشمول معاونت درجرم خرید مال غیر قرار نگیرید

پرسشگر :

ممنون از شما .فروشنده حالا میگه یه مقدار پول طی چک(،به همون مبلغ اولیه که تو قول نامه نوشته)بهمون میده و بقیه پول زمین که به قیمت امروز باشه رو طی یه چک برا هفته دیگه بهمون میده .اما باید رسید بهش بدیم به نظر شما بعدا میتونه بگه من پولی که ازشون گرفتم رو بهشون دادم و بقیه پول رو نده و دیگه نتوانیم از نظر قانونی کاری هم بکنیم .حالا ما باید چطور رسید پول رو برا اون آقا بنویسیم که هم بقیه پول دستمان بیاد هم اگه زیرش زد بتونیم از نظر قانونی پیگیری کنیم

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

با سلام،اگر فروشنده هردوقولنامه یک نفر باشه،قولنامه اول معتبر وقولنامه دوم باطل ،وفروشنده نسبت به شمامرتگب جرم فروش مال غیرشده ،شماباشکایت فروش مال غیر،میتونی پول و خسارت هات رابگیری،،،،رشیدی،وکیل پایه یک

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. ابتدا باید مطمئن شوید که معامله اول واقعی بوده یا خیر. در صورتی که معامله شخص اول صحیح بوده باشد، معامله ایشان اعتبار دارد و معامله ای که فروشنده با شما دارد، فروش مال غیر محسوب می شود که مجازات کلاهبرداری دارد. شما می توانید علیه ایشان به اتهام فروش مال غیر شکایت کنید.