مشاوره حقوقی رایگان - خرید اموال سرقتی

سلام برادرم خودروی سرقتی را از کسی خریداری کرده ودر حین مسیر بوسیله بسیج محلی دستگیر و مورد ضرب و شتم قرار میگیره که دندان هاشو می شکنند بعد تحویل اداره آگاهی و سپس روانه زندان میشه درضمن سارق هم معرفی کرده. ممنون میشم بگید چه حکمی براش صادر میشه. با وثیقه آزاد میشه؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به اتهام مداخله در اموال مسروقه به مجازات حبس و جزای نقدی محکوم می شود.