مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشت خورده بدون امضای واگذاری و با داشتن گواهی عدم پرداخت به نام شخص خودم

با سلام
من دو فقره چک از همسرم دریافت کردم به حساب بانک واگذار کردم برای وصول تا وصول شود .
تا قبل از وصولش با همسرم به اختلاف خوردیم. و دیگه با هم زندگی نمی کنیم .
بعد از برگشت خوردن چکها توسط بانک و داشتن گواهی عدم پرداخت به نام خودم خانم ... همسرم اعلام مفقودی و سرقت کرده و بنده قانونا چکها رو اقدام کردم . رای از طرف شورا صادر شده بند 10 ماده 84 قرار رد دعوی صادر شده ! یعنی چی ؟ من باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر شورا وارد منشا صدور چک شده و شما بد دفاع کرده باشید رای درست صادر شده است ، در صورت ادعای سرقت و مفقودی وقتی که صادر کننده امضایش ذیل چک وجود دارد ادعای سرقت و مفقودی اصولا پذیرفته نمیشود