مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن طلب

با عرض سلام و خسته نباشید
من پسرم کابینت ساز هست و برای یک نفر کابینت ساخته و نصب کرده اما آن آقا پولش رو نمیده پسرم هم هیچ مدرکی مثل چک و این چیزا نداره فقط چندتا شاهد داره که برای اون آقا کار کرده
آیا میشه از طریق قانون اقدام کرد, و پولش گرفت؟

پاسخ ها :

سید حسن جعفرنژاد

جناب آقای سید حسن جعفرنژاد :

سلام. می تونه یک استشهاد تهیه کنه و شهود ذیل اونو امضا کنن و از اون طریق می تونه انشااله مطالباتشو وصول کنه

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. عنوان خواسته مطالبه وجه بابت... می باشد. توسط ادله ای از جمله شهادت شهود، فاکتور و.... می توانند ادعای خود را ثابت کنند.