مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام خسته نباشید. شوهرم چندروز پیش منو از خونه بیرون انداخت و قفل خونه رو عوض کرد و کلیدهارو ازم گرفت پیش مامورین 110هم اینو اعتراف کرد و صورتجلسه شد آیا من با شکایت بر عدم تمکین و ترک انفاق جلب شوهرم را میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما می توانید در خصوص ترک انفاق از ایشان شکایت نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. با توجه به صورت جلسه کلانتری و اعتراف و اقرار ایشان و سایر ادله می توانید علیه ایشان شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنید و نهایتا ایشان به مجازات حبس محکوم می شوند.