مشاوره حقوقی رایگان - متهم به آدم ربایی

آیا کسی که متهم به آدم ربایی است امادر دو دادگاه اول تبرئه و در دادگاه سوم مجرم شناخته شده و چهارسال حکم خورده و الان ازشاکی رضایت گرفتم و مشکل پرونده اعصاب و روان هم دارد را میتوان کمک کرد زندانی نشود؟ چگونه؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در صورت اخذ رضایت شاکی با مراجعه به دادگاه صادر کننده رای تقاضای تخفیف یا تبدیل مجازات نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که شرایط شما از جمله سابقه کیفری و... طوری باشد که مشمول مقررات تخفیفی در قانون باشید،می‌توانید از دادگاه در خواست کنید. حتما حضورا با وکیل مشورت کنید.