مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

سلام... خانم بنده مهریه را اجرا گذاشته و تاریخ دادگاه مهریه برای اسفند 97 تعیین شده است. چند روز پیش متوجه شدم که قاضی دادگاه دستور توقیف ملکی را صادر کرده که من در آن ساکن هستم و سال گذشته بابت بدهی به نام برادرم کرده ام و سند قطعی و رسمی الان به نام برادرم می باشد. وقتی پرونده را نگاه کردم دیدم خانمم فقط گفته که شوهرم ملکی در فلان آدرس با این پلاک ثبتی دارد و قاضی هم دستور توقیف پلاک ثبتی را داده. البته مسئول اجرای احکام گفت که اگر ملک به نام من نباشد ما توقیف نمی کنیم. رفتم اداره ثبت نامه توقیف نرسیده بود ولی مسئول ثبت گفت اگر قاضی دستور توقیف داده باشد ما توقیف می کنیم. سوال من این است که آیا چنین چیزی یعنی توقیف ملکی که در اداره ثبت به نام من نیست امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام
اوصلا چنین ملکی رو توقیف نمیکنند ولی اگر ملک توقیف شد به اخوی بفرمایید که به عنوان ثالث اعتراض فرمایند